Mosógépet és szárítógépet (2 külön gépet) szeretnék vásárolni, melyik márkát ajánljátok az alábbiak közül?
A Samsung mosógépben nem jó, kifejezetten nem ajánlott.
Én azon az elven vagyok, hogy ha van rá pénz, akkor Miele.
Az alatt jó a Bosch, AEG, Electrolux, Gorenje, LG.
De amúgy azt szokták javasolni, hogy a legolcsóbbat vedd a leghosszabb garanciával. A Beko sok gépre ad 5 év garanciát.
A szárítógépekben nem vagyok otthon.
Ők itt eléggé hozzáértőnek tűnnek:
Esetleg ők:
Samsung mosógépem és szárítógépem van két éve. Tökéletesen dolgoznak.
A Miele pedig csak mende-monda. Mivel olyan drága, hogy az átlagembernek nincs rà pénze, csak mondogatjuk, hogy milyen tartós. Valahol egyszer szárnyra kapott és azóta a Miele az etalon, de releváns tapasztalata nagyon kevés embernek van vele kapcsolatban.
#8 ez nettó f,szsag már bocsi.
A családban több Miele gép is van. Van olyan, amit a gazdája a 20as évei elején vett, most 55eves és most cserélte le, mert nem tudott a mosógépszerelore várni.
Nem mende-monda, viszont az nem egy büszkeség, hogy 2eve jól dolgozik a Samsung mosogeped. 20ev múlva biztos nem ezt fogod írni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!