Kávéfőző, amit szemes és őrölt kávéval is lehet használni. Tudtok ilyen készüléket ajánlani?
Lehet hogy hülyeség, nem tudom, de szerintem irreleváns lenne, hogy egy darálós gép csak szemes kávéval működne, eleve őrölttel nem, mikor a szemeset is előbb porrá kell őrölnie a gépnek, hogy le lehessen főzni!
Akárhogyis, azt például olvastam, hogy Philips LatteGo gépei ígyis-úgyis működnek, szóval azt én is bizton ajánlom!
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó hozzászóló: Én is így gondoltam, ahogy te, szerintem így is lenne logikus. Mégis a kávéfőzők leírásánál különbséget tesznek két darálós gép között aszerint, hogy működik-e porral/őrölt kávéval vagy sem.
Delonghi is főz előre darált kávéval. Csak megvan a módja. Bekapcsolás után lehet csak beletenni egy kimérős kanálnyi kávét mert gondolom különben lezuttyanna a gépbe csak úgy a lyukon... Szóval lehet.
A férjem vette meglepetésből. Ő azt mondta azért ilyet mert ehhez minden alkatrész van ha netán beszarna valami benne. Amúgy nekünk a gőzölős verziós van. 1 év után nyavajgott a gép a vízkőtlenítésért. Most lett átmosatva nemrég. Napi 1 vagy 2 kávé, ennyit főzünk vele. Én használom főképp. Nekem fajin. De jó nagy dög... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!