Az akumlátoros vagy a vezetékes hajvágó a jobb?
Figyelt kérdés
Hajvágót kell vegyek mert meghalt a mostani
Ez akumlátoros volt
De azon variálok hogy vezetékest kellene venni....
Gondolom a vezetékes erösebb, tartósabb
Jól gondolom?
#hajvágó #akumlátoros
2021. márc. 28. 10:52
11/14 anonim válasza:
Amúgy 10es képzeld el, nem vagyok hajvágógép gyűjtő, ezért nincs tapasztalatom az összessel, azzal van, ami nekem van és az működik hálózatról is és akkuról is. Ha lemerül az akku, bedugom és használhatom ugyanúgy. De mivel nem egy nagy dolog minden xedik használat után bedugni tölteni, ezért nem nagyon fordul ez elő (egyébként az is philips). És mivel nem egy drágát vettem, hanem egy teljesen átlagos, középkategóriás vágót, ezért gondolom, hogy minden hasonló kategóriájú vágónál így van. Na meg a laptopom is, telefonom is és minden akkumulátoros eszközöm működik töltés közben, ezért sem tudtam, hogy van manapság olyan, ami nem működik.
12/14 anonim válasza:
Ha Philips, akkor nekem QC5580 volt, elsősorban a kopaszra nyíró feltét miatt választottam. Szerettem, de a borotva aztán jobban bevált hosszú távon.
13/14 A kérdező kommentje:
ma vettem egy olcsó phlips vezetékes hajvágó masinát
Ki is próbáltam
sokkal jobban vág, mint az aksis remington vágott ami tönkrement
Ugy hogy meg vagyok elégedve
7000 forintot megért ha legalább 2-3 évet kibír
És jó erősen vágja ám a hajat:)
2021. márc. 29. 10:30
14/14 anonim válasza:
Csak a vezetékes a jó. Ha lemerül az akkus akkor toszhatod, több óra mire feltölti.
Ebből is a Philips az egyik legjobb.
Nekem 10 év után azért kellett újat venni mert eltört a műanyag fésűje és nem lehet kapni olyat, de a gép még jó .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!