Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Az akumlátoros vagy a vezetéke...

Az akumlátoros vagy a vezetékes hajvágó a jobb?

Figyelt kérdés

Hajvágót kell vegyek mert meghalt a mostani

Ez akumlátoros volt

De azon variálok hogy vezetékest kellene venni....

Gondolom a vezetékes erösebb, tartósabb

Jól gondolom?

#hajvágó #akumlátoros
2021. márc. 28. 10:52
A kérdező szavazást indított:
a vezetéses hajvágó a jobb
az akumlátoros hajvágó a jobb
14 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
15%
Az akkusat is tudod "vezetékes"-ként használni, nem a levegőből töltődik, hanem be kell dugni a konnektorba. Töltés közben is tudod használni. A vezetékeset nem tudod áramforrás nélkül használni. Tartósságban semmi különbség a kettő között.
2021. márc. 28. 11:00
 2/14 A kérdező kommentje:

ez nem teljesen igaz

a mostani gép is ami most purcant ki 18 óra volt a töltési idő

És rá is volt írva hogy nem szabad a töltökábelel müködtetni

És szerintem nem is lett vona elég a töltőn keresztűli áram a vezetéke müködtetéshez...

Valami nagyon minimális mili amperral tölti az aksit

Lehet van olyan gép is aminél lehetséges az amit írtál, de ami nekem most kipurcant annál ez nem volt igy!

2021. márc. 28. 11:04
 3/14 anonim ***** válasza:
Akkor valami nagyon gagyit vettél. Én nem találkoztam még olyan dologgal, amit töltés közben ne lehetne használni: laptop, telefon, hordozható hangszóró, hajvágó (pl. az enyém is), stb. használható töltés közben is.
2021. márc. 28. 11:09
 4/14 A kérdező kommentje:

remington hc5200

3 év után purcant ki

2021. márc. 28. 11:12
 5/14 anonim ***** válasza:

Az enyém is bírja töltés közben -amíg az aksi bírja. A töltőáram nem viszi.

Ezzel együtt a legtöbb most már aksis.

Van egy vezetékesem, halláskárosult leszek tőle.

2021. márc. 28. 11:21
 6/14 anonim ***** válasza:
A pengés borotva a legjobb.
2021. márc. 28. 11:37
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekem egy olyan Remington van (HC-5600) ami működik akkuról is, de ha rádugod a vezetéket akkor nem csak tölti, hanem működik is vele (sok gép nem kapcsol be töltés közen)

Úgyhogy a kényelmetlenebb helyeken lehet akkumulátoros üzemben használni, de nagyobb hajnál meg rádugod és akkor nem fog fuldoklani.

Bár az én erős hajamat is viszi akkuról, úgyhogy ritkán használom drótos üzemmódban.

2021. márc. 28. 11:51
 8/14 anonim ***** válasza:

Vezetékes sem különb mint az akkus teljesítményben , hacsak nem olyant veszel amit a fodrászok is használnak, mert az azért nem fullad bene a nagyob hajba sem :), de azok általában nem is kis villanymotorosak, és fél kiló a súlyuk .

Ezen kívűl az olcsó kategóriásban szerkezetileg nemhiszem, hogy, nagy eltérés lehet az akkus és a vezetékes közt. Innentől meg kényelmi szempont lehet döntő. Nekünk egy Philips vezetékes van, ami már jó 10 éves, igaz ritán van használva. Kis könnyű kompakt, konnektoros táppal. Személy szerint én a vezetékest választanám, hacsak nem litiumos akku van benne, mert ritka használat melett, a sima NiMH vagy NiCd akkus aksija az állásban is tönkremegy.

2021. márc. 28. 11:53
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát nekem egy 240 voltos van, belül egy nagy elektromágnes mozgatja 50 (100?) hz-cel a fejet, de nagyon hangos. Belül valami szilikon csillapítaná a hangot, de nem túl hatásos.
2021. márc. 28. 11:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekünk itthon egy Philips QC5115 van, vezetékes, csak hálózatról működik, és pont itt van neki az egyetlen hibája, ami viszont eléggé bosszantó: a kábelt nem csak a konnektorba kell bedugni, hanem a gép aljába is külön, és eleve olyan lazára van itt tervezve, hogy nagyon könnyen kicsúszik belőle!

Amúgy, #1-es, nem, képzeld, nem mindegyik akkumulátoros működik hálózatról is, valamelyikeket csak tölteni lehet vezetékesként, de használat előtt ki kell húzni, másképp nem megy!

Én ha most vennék újat, mindenképp olyat vennék, ami akkumulátorról + hálózatról egyaránt működik, az a biztos! Találtam egyet, ami elvileg ilyen, és leírás alapján is brutáljónak tűnik: Braun BT7020

2021. márc. 28. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!