Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Felültöltős mosógép dobját...

Felültöltős mosógép dobját hogy lehet visszaforgatni, ha összezárás nélkül került elfordításra?

Figyelt kérdés
Családtag nem zárta össze és valahogy sikeresen eltekerte a dobot ami így megakadt. Van valami házi praktika a problémára? Még épphogy garis, de van mindenféle szerszám, ha kell szétszedem. A dob nem egy vízálló burokban van?

2021. márc. 25. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Megnéztem az enyémet, nincs mese, le kell szedni a burkolatot. Meg kell kérdezni, nem jár-e garanciavesztéssel.
2021. márc. 25. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Mennyire lett elforgatva? Gondolom sokat nem tudott rajta forgatni, ha kinyílt a dob. Vagy?

Nem férsz hozzá kézzel esetleg? Ahogy forgatod az egyik szárny mindenképp visszacsukódik, persze ha nem akadt el annyira, hogy ne lehessen mozgatni.

2021. márc. 25. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha viszont esélytelen, és szét kell szedni, akkor ne szedd szét, mert garanciavesztéssel jár a burkolat megbontása.

2-es voltam.

4/6 anonim ***** válasza:
Ja igen, garancia ugye erre nem vonatkozik, nem rendeltetésszerű használat során hibásodott meg.
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Belül van 3 ilyen műanyag terelőlemez. Azokat valószínűleg le tudod szedni kívülről is (csak el kell csúsztatni) és akkor lesz egy pici lyuk ahol be tudsz nyúlni valami kampóval. Sok sikert, drukkolok!
2021. márc. 25. 16:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Az 5 ös játékos a nyerő. Én ilyen módon komplett ágyneműt tudtam kiszedni.
2021. márc. 28. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!