Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosogatógép ami hely és...

Mosogatógép ami hely és energia takarékos?

Figyelt kérdés
egyedul vagyok sokat melozok, ket hetig ram marad a mosogatni való edenyek.

2021. márc. 21. 06:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

"beépíthető vagy a szabadon lévő mosogatógép a jobb? "

Nincs különbség a kettő közt! Mivel a szabadonállót is be tudod tenni a pult alá, csak ebben az esetben le kell venni a tetejét. Vagy van a full integrálható,ami nekem is van, ennek meg olyan az ajtaja, hogy nincs rendes eleje, hanem ide is tudsz a bútorodnak megfelelő lapot tudsz felcsavarozni és az ajtó élében vannak a kezelőszervek. De technikailag ez is ugyanolyan mint a többi.

2021. márc. 21. 08:46
 12/30 A kérdező kommentje:

azért írtam le g felfogjátok h mennyit dolgozok....

nem értitek h felhalmozodik? á mindegy idiótáknak hiaba...

nem értem h mit terelitek feleslegesen a szót. szimplán a kerdedre valaszolnatok. semi kozotok hozza h miert kell nekem mosogatogep.

2021. márc. 21. 08:47
 13/30 A kérdező kommentje:
a normalis valaszokat koszonom!
2021. márc. 21. 08:49
 14/30 anonim ***** válasza:

#12: gondolom nem hobbiból dolgozol ennyit.

Nem kell mindent támadasnak venni.

Egy normális mosogatógep ára egyhavi minimalbér.

Ezt úgy, hogy egyaltalán nincs ra szükséged, mert nem lesz tőle több szabadidőd otthon.

2021. márc. 21. 08:58
 15/30 anonim ***** válasza:
Azért azt is vegyük figyelembe hogy a mosogatógépből kristálytisztán vesszük elő a poharakat tányérokat. Én ezért szeretem nagyon.
2021. márc. 21. 09:04
 16/30 anonim ***** válasza:
#15 Pont ahogy mondod, és kézi modogatással soha nem lesznek olyan csillogóak a poharak mint gépivel. Akinek van rá pénze az meg miértne vehetne? Régen ugyanez a hozáállás volt az automata mosogépekkel, aztán mára szinte mindenkinek az van, max 1-2 nagyszülő ragaszkodik a forgótárcsáshoz, mert rájöttek, hogy mennyivel könnyebb az élet, és több a szabadidő amit másra lehet fordítani.
2021. márc. 21. 09:27
 17/30 anonim ***** válasza:
0%
De itt az volt a lényeg, hogy leírhassa, hogy ő mennyit dolgozik...
2021. márc. 21. 09:41
 18/30 anonim ***** válasza:

#16: naja, a kézi mosogatással csak simán tiszták lesznek.

Nem marad rajtuk egy "ragyogó" vegyszeres bevonat.

2021. márc. 21. 09:44
 19/30 anonim ***** válasza:

Hát mindegyikre igaz:

A 60 centis hatvan a 45 meg negyvenöt széles. Nincs keskenyebb meg szélesebb 45 centi.

Víz kell neki és áram, az egyik 100 a másik 102 forintból mosogat el, ha két forint számít akkor ne eroltesd a témát .

Így azt vedd ami tetszik

2021. márc. 21. 13:06
 20/30 anonim ***** válasza:

Te mosogatószer nélkül mosogatsz?

A mosogatógép lúgos Ph értékű mosogatótablettát használ, amit Te ugye csak akkor használhatnál ha mindig kesztyűben és védőszemüvegben mosogatnál, utána pedig elöblíti lágyított vízzel, ezért nem marad rajta vízkő és egyéb folt.

2021. márc. 21. 17:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!