Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért történt ez a mikróval?

Miért történt ez a mikróval?

Figyelt kérdés
2 éves mikrónk van. Nemrég beszereztünk egy mikrós cumisüveg sterilizálót. A sterilizáló használati útmutatójába az van írva h 800 W os mikrónál 7 percre kell beállítani. A sterilizáló tetején van egy kis nyílás ahol a gőz tud távozni és a mikró tetejét belülről felhólyagosította. 1 nap 1 szer van használva, ha mindent a leírtak alapján csináltam miért tette tönkre a mikrót?
2021. febr. 7. 16:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyebkent meg ki lehet fozni forro vizben a cumisuveget, anyam is igy csinalta anno. Aztan ahogy telik majd az ido, az utcan leesett koszos cumit is kb a gyerek szajaba adod, ilyen ez :DD ( Jo azert ilyet talan nem csinalunk, de erted a lenyeget).
2021. febr. 7. 19:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

"Jo azert ilyet talan nem csinalunk"

nem hát, mert mire odanézel már a szájába rakta :DDDD

2021. febr. 7. 19:42
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

11-12 kész vagyok tőletek. 😆

De tényleg így van.

2021. febr. 7. 20:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a gyártónak hiába írsz, max azt válaszolják hogy bizonyítsd be, hogy a sterilizátor tette tönkre a mikrót. Azt meg úgyse tudod hitelt érdemlően bebizonyítani.

Egyébként, sajnos ez tanulópénz, máskor nem veszel majd ilyen szarokat (nem a mikróra értem). Ha annyira streilizálni akarod a cumit, valóban, főzd ki vagy öblítsd el felforralt vízben. Anyám is így csinálta, és életben maradtunk.

2021. febr. 8. 15:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Az van, hogy a mikrót nem hőálló festékkel festették belülről, mert arra van tervezve, hogy melegítsél benne egy zárt dobozban vagy ha nyitottban akkor nem egy pontba kiáramló forró gőzzel.

A mikrohullám attól tud melegíteni, hogy a vízmolekulákat találja el a rezgés ettől azok felmelegszenek. Értelemszerűen ami nem tartalmaz vizet az mikrohullám hatására nem tud melegedni vagy csak igen sokára.

Le fel kell csiszolni a mikrót belül és értelmes festékkel lefesteni.

Legközelebb meg inkább rakjad UV-C lámpa alá azt a cumiscuccot egy órára, az is sterilizálja és a mikró se megy tönkre.

2021. febr. 9. 16:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Így járt Jackson Misi is, mindent sterilen kapott és annyi lett neki.

Elkell mosogatni és annak jónak kell lenni.

EGy szervezetnek kikell az immunitást dolgozni és akkor lesz ellenálló.

2021. febr. 11. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!