Mosogatógépből melyik márka a jobb?
Figyelt kérdés
45 cm, digitális kijelzős, halk, megbízható, sok programmal.2021. febr. 5. 19:26
3/13 A kérdező kommentje:
Max. 110.000 Ft-ig. Esetleg wirepool?
A Bossh tetszik de az nagyon drága. Annyit nekem nem ér, hogy legyen egy felső kihúzható evőeszköz tartója.
2021. febr. 6. 12:22
4/13 A kérdező kommentje:
Javitok:Whirlpool.
2021. febr. 6. 12:23
5/13 anonim válasza:
Én tuti Bosch-t néznék, ha lenne hova tenni.
6/13 A kérdező kommentje:
Én is, de hiába van hova tenni, ha nincs rá keret.
2021. febr. 6. 12:25
7/13 anonim válasza:
Electrolux, esetleg Zanussi?
Mosógépből a Beko sokszor kifejezetten ajánlott, mert olcsó, de nem feltétlen bírja kevesebb ideig, mint a márkás társai.
Mosogatógépet is gyárt a Beko, esetleg azt?
8/13 anonim válasza:
Eletroluxot használtam 3 évig. Teljesen meg voltam vele elégedve. Halk volt, viszonylag nagy volt a programválaszték. Hátránya annyi volt talán csak, hogy nem nyílt ki magától az ajtó a végén, én meg gyakran elfelejtettem, hiába sípolt hármat, mikor befejezte. Candy, Whirpool szerintem felejtős. Ha nincs másra keret, akkor javaslom, gyűjtögess inkább még egy kicsit egy jobb minőségű termékre.
9/13 A kérdező kommentje:
7 éve Zanussi van. Van, hogy 2x kell elmosogatni vele, van, hogy a Jar kapszulákat nem mindig oldja fel, és mert nekem nem jön be az elosztása.
A Bosch-nál maradok! De a Whirlpool is tetszik. Aki írta, hogy azt ne, miért írta?
2021. febr. 7. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!