Melyik porzság nélküli pórszívó nem pattog a padlószőnyegen? (Ami nem kerűl horribilis összegbe.)
Olyan porzság nélküli pórszívót keresek, amelyiket padlószőnyegen, a pórszívó fejét nem kell rángatni a visszahúzásnál az erőlködés miatt. Elromlott a régi és vettem egy újat, de nem jó. Mindig küzdeni kell vele.
Igen-igen. A keménypadló és a szőnyeg billenő „kapcsolóját” a pórszívó fejen a megfelelő állásba átbillentettem.
Eltolás magamtól, az könnyű, de a visszahúzás az mindig díjbirkózás. Esetleg fel kell emelni és csak tolva porszívózni, az is megerőltető és nem kényelmes. A régi porszívóm sem drága kütyü volt, még is kényelmes volt vele a lakás tisztántartása. Mostaniaknál a hozzászólásoknál sokszor olvasom, hogy pattog a fej visszahúzásnál. Nekem olyan nagy erőm nincs.
Hello All
A kép jó. Hol lehet venni dinót? :-)
A régi gép 1600 W-os volt. Ez csak 700-as. A régi gép max szívó teljesítmény mellett tudtam simán ide-oda mozgatni. Az újnál a szabályozót kicsire állítva is felér egy edzéssel.
Igen, a markoló közelében van egy nyílás amit be lehet zárni. Ezzel lehet fenomitani a szívóerőt. Ez sem segít. Itt inkább a fejen lévő kémény gumi csík lesz a hunyó. Azt kell kicsit lereszelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!