Finom kávét főz a Philips Senseo?
Figyelt kérdés
Karácsonyra kapok egy ilyen masinát, és gyűjtöm róla az infókat, tapasztalatokat.2008. dec. 1. 21:53
1/7 anonim válasza:
Szia!Szerintem a legjobb választás még mindig a "kotyogós" kávé,bár mindenki mást szeret.A Senseo-s kicsit műízű,de nem csak ez a típus,az ehhez hasonló párnás kávéfőzőkből sem ízlett a végeredmény.De lehet,hogy neked majd tetszik.Jó kávézást!:)
2/7 anonim válasza:
Szia! Nekem sem ízlik, arról nem is beszélve, hogy a kávépárnák horror pénzbe kerülnek, főleg nekem, aki naponta 4-5 kávét is lenyom. Nekem azért nem ízlik, mert olyan mint a presszókávé, gyorsan átfolyik rajta a forró víz, szóval az inkább csak olyan kávés víz. Nekem viszont fontos , hogy koffein is legyen benne, meg az igazi kávé íz, és ebben a régifajta kotyogó tényleg verhetetlen.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Én nem szeretem az erős kávét és nem is iszom sokat, max naponta 1-et, de azt se mindig... Nekem inkább arra a célra kell majd ez a kávéfőző, hogy minél gyorsabban, finom kávét tudjak vele csinálni, akkor is, ha vendégek vannak nálunk.
2008. dec. 2. 14:24
4/7 anonim válasza:
Hát akkor nem az a megfelelő, mert finomnak nem lehet nevezni....
5/7 anonim válasza:
Nyugodt lehetsz, finom a kávé. Nagyon látványos is a habréteggel a tetején. Ha a csésze aljára öntesz egy kis tejet, vagy tejszínt, nagyon klassz, csíkos lesz a kávé.
:-)
6/7 anonim válasza:
A Mienk olyan vízízű, hogy ihaj...
7/7 anonim válasza:
Aki presszókávéhoz van szokva,mint mi magyarok,azoknak gyenge vízízű lesz,de megszokható!Bár lehet hozzá venni presszó szűkítőt(nyomásnövelőt)Amúgy a habréteg tényleg egyedi,ezt imádom benne.
Lényegébe európai hosszú kávé jellegű...
Előnye:csendes,tiszta üzemű,modern,gyors.
Hátránya:drága,drága tartozékok,gyenge kávé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!