Létezik olyan hordozható főzőlap (elektromos, gáz, indukciós), ami nem csipog SOHA?
3as, hogyan? 😃
Engem az idegesit amikor palacsintasutesnel leveszem a serpenyot, míg lecsusztatom róla a kesz palacsintat, es belekanalazom az uj adagot, ki vagyok tőle.
És működni fog? Nincs összekötve a rendszerrel? Tehát csak akkor működik, ha a csipogó is működik
Szeretnék nem 99,99%-ra, hanem 100%-ra menni, mert ha megveszem és buherálom és mégsem működik úgy, akkor te valószínűleg nem fogod visszafizetni az árát (16.000 Ft) és én pedig onnantól kezdve, hogy buheráltam, a garancia érvénytelen. És csipogósat használni nem fogok a körülményeimre való tekintettel.
Tehát mindenféle csipogást 100%-osan szeretnék inaktívvá tenni.
Egyáltalán szét lehet szedni házi szerszámokkal ezeket a készülékeket? Mondjuk ezt: [link]
vagy ezt:
Csak egy videó, hogy mennyire tud csipogni (tekerj 22mp-ig) https://www.youtube.com/watch?v=y5YfnEY4v1g
Házi szerszámokkal biztos hogy nem lehet szétszedni, csavarhúzó kell majd hozzá.
Amúgy ha 100%ra akarsz menni, akkor beviszed a háztartási gép szervizbe és kikötik a csipogóját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!