Kerámia főzőlapról mik a vélemények, tapasztalatok?
Pro:
- Minden edénnyel használható, nem kell külön odafigyelni, hogy indukciós legyen.
Kontra:
- Sokat fogyaszt.
- A fokozat állítását lassan reagálja le (ha például fut a tej, lekapcsolod, hiába, az már kifut).
Pro:
- Könnyen tisztítható. Különösen gáztűzhely után óriási előrelépés hogy csak át kell törölni és kész.
- Bármilyen edénnyel használható. Nekem vannak speciális edényeim is, szóval az indukciós nem jöhetett szóba.
Kontra:
- Többet fogyaszt, mint egy indukciós
- Lassabban reagál a fokozat állításra
Én meg vagyok az enyémmel elégedve. Nagyon szeretem használni.
5-ös.. Pedig igaza van. Alu edénnyel nem fog menni az indukciós.. Ha megy, akkor az nem alu edény, vagy pedig nem indukciós. :)
Amúgy a kérdező miért nem vesz indukciósat, minek elavult "vasaló" talp főzőlapot vesz?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Az indukciós főzőlap egészségre gyakorolt hatásairól perpillanat eléggé megoszlanak a vélemények, így maradnék a "beváltnál".
Gondolom akkor mikrózni sem mikrózol, és napfényre sem mész..
A gázról nem keringenek dolgok, hogy az égés során mi minden kerül a levegőbe?
De hát mindenki úgy szenved a gázzal, meg a takarításával, ahogy akar.
Indukciós minden fémmel megy!
Most vannak az újabbak amik csak akkor kapcsolnak be ha edény van rajtuk.
Nekünk is van indukciós és mindennel megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!