Szárítógép ennyi párát nyomhat a levegőbe?
Eddig még nem volt szárítógépem, most vettem egyet használtan, de az első használatnál már tiszta pára minden a fürdőszobában, folyik a víz a csempéken. A víztartályába is gyűjt valamennyit, de szerintem többet nyomott a levegőbe. Ezelőtt úgy gondoltam, hogy amelyiknek tartálya van az oda gyűjti a vizet, épp az lett volna a cél, hogy ne a levegő legyen párás.
Ennek van valami baja, vagy ez ilyen amikor jó?
Megnézte férfiember :) A kondenzátor mögött ahol a víz folyik a szivattyú fele egy műanyag vályatban ott több centi vastagon állt a vizes szösz. Lehet ez (is) a baja, holnap újra kipróbáljuk. Annyira belül, hogy a kondenzátort kivéve hason fekve nagy nehezen lehetett csak kipucolni, persze nem tökéletesen, mert van a járatnak teteje is.
Mondjuk elég elszomorító, hogy ilyen tisztíthatatlan járatok vannak egy szárítógépbe, ezt rendesen kipucolni csak a dob kiszedésével lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!