Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szárítógép ennyi párát nyomhat...

Szárítógép ennyi párát nyomhat a levegőbe?

Figyelt kérdés

Eddig még nem volt szárítógépem, most vettem egyet használtan, de az első használatnál már tiszta pára minden a fürdőszobában, folyik a víz a csempéken. A víztartályába is gyűjt valamennyit, de szerintem többet nyomott a levegőbe. Ezelőtt úgy gondoltam, hogy amelyiknek tartálya van az oda gyűjti a vizet, épp az lett volna a cél, hogy ne a levegő legyen párás.

Ennek van valami baja, vagy ez ilyen amikor jó?

2021. jan. 4. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Ha gyüjtőtartályos, akkor nem myomhat semmi párát a levegőbe. Ha új, akkor visszavinni, ha használt, akkor ezért adták el. Valószínűleg egy gumicsík, egy éltömítés nincs a helyén, azért fújja ki a párát. Nézze meg egy férfiember.
2021. jan. 4. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is hallottam másoktól hogy sok párát nyom ki,nekem is van egy hőszivattyús de nem veszem észre hogy sokkal nagyobb lenne a páratartalom.
2021. jan. 4. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyűjtő tartályos is nyom ki párát, nem is keveset. Viszont azért nem kellene a csempékről csöpögni, nálunk is van, hogy nagyobb a páratartalom.
2021. jan. 4. 15:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Megnézte férfiember :) A kondenzátor mögött ahol a víz folyik a szivattyú fele egy műanyag vályatban ott több centi vastagon állt a vizes szösz. Lehet ez (is) a baja, holnap újra kipróbáljuk. Annyira belül, hogy a kondenzátort kivéve hason fekve nagy nehezen lehetett csak kipucolni, persze nem tökéletesen, mert van a járatnak teteje is.

Mondjuk elég elszomorító, hogy ilyen tisztíthatatlan járatok vannak egy szárítógépbe, ezt rendesen kipucolni csak a dob kiszedésével lehet.

2021. jan. 4. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!