Digitális vagy érintőképernyős készülék romlik el könnyebben?
Ez jó de meséld el már hogyan fogod tisztítani .
Olyat nézz ami egyben kerámia lap mindenhol és azt nyomkodod.
Ezek a nyomogombok a sima használattól is tönkremennek itt meg torolgeted őket felirat lekopik, ezek a műanyag gombok tönkremennek, esztetikatlan.
Bár azt veszel amit akarsz, de jó esetben ezen főzni fogsz, és naponta torolgeted.
Ezek között nincs érintőképernyős...
(Hacsak nem akarsz százmilliókért venni egy sütőt pl.)
Érintőgombosok vannak, ami nagyon praktikus, mert pl.: nem folyik be a zsír a gombok közé.
Szóval nem úgy kell elképzelni, mint egy telefon érintőképernyőjét, ami egyik napról a másikra nem érzékel.
Ezeket a szavakat, megnevezéseket a táblázatból vettem, a belinkelt oldalon legörgetve összehasonlít 4 főzőlapot, és a "Vezérlőpanel típusa" sorban így nevezi. Amint látom nem szerencsés, sőt megtévesztő, vagy inkább egyenesen rossz?
Tehát akkor érintőgombosak, azaz rugalmas a felület annyira, hogy be lehet nyomni a gombokat alatta. Az jó.
Most ezt találtam, sajnos úgy nézem, érintőképernyős -?
Meg azt keresem, mennyi A-en működik, sehol nem látom.
Meg nem tudom, mennyire megbízható, a garanciát sem látom mennyi időre adnak, és van negatív vélemény is... Egyébként a hőmérséklet és a teljesítmény tartománya és állíthatósága jó lenne.
"azt keresem, mennyi A-en működik"
Azt írja, hogy 100 és 1500 watt között állítható.
De azt is írja, hogy 120V-os, tehát az NEM JÓ neked.
"Tehát akkor érintőgombosak, azaz rugalmas a felület annyira, hogy be lehet nyomni a gombokat alatta."
Azt kell mondanom, hogy nem. Ha be lehetne nyomni, akkor azt nyomógombnak neveznék.
Az érintőgombnál vagy érintő kapcsolónál pedig csak megérinted a felületét, de nincs mit benyomni rajta.
120V: ez még nem biztos, hogy kizáró ok, ha a többi jellemzője oké. Nem láttam hasonlót (100W,200W,300W,400W....-ot tudót) 220V-osban.
Érintőgomb: így világos.
"Nem láttam hasonlót (100W,200W,300W,400W....-ot tudót) 220V-osban."
Általában ezeknél 8, vagy 10 teljesítményfokozat, valamint ugyanannyi hőmérsékletfokozat állítható be.
Ezért a 220V-osban úgy néz ki a teljesítményfokozat, hogy:
200W-400W-600W-800W-1000W-1200W-1400W-1600W-1800W-2000W
A hőmérsékletfokozat pedig mondjuk 60°C-ról indul és 20 fokonként lehet emelni.
"120V: ez még nem biztos, hogy kizáró ok,"
Persze, ha az USA-ban élsz, akkor nem baj, minden más esetben igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!