Miért áll le mosás közben a mosógép?
Elöltöltős. Tegnap a 40 fokos time save-es "Cotton" programon 38 percnél megállt. Úgy figyeltem fel rá, hogy furán búgott, de nem hallottam, hogy pörögne a dob. 38 percről felkúszott 40-re, hogy annyi van hátra, és figyeltem egy ideig, hallottam, hogy szívja a vizet, de nem csinált semmit.
Végül leállítottam, és egy 30 percessel fejeztem be a mosást, ezt simán végigvitte probléma nélkül.
Viszont az öblítős rekesz a végére megtelt vízzel. Ezt rendszeresen tisztítom, és most is kivettem, de nem volt sehol eltömődve.
Mi lehet a baj?
Hát de utána a 30 perces programon ment a centrifuga.
10 éve vettem, akkor volt vadonatúj.
Akkor már nem fiatal.
A szivattyúszűrőt nézted?
Hát nem találtam benne semmit, csak szappanmaradékot, de nem annyit, amit 0 szakértelemmel bajnak ítélnék. :D
Csak volt egy vékony réteg a szűrön, lemostam.
Láttam egy bácsit youtube-on, aki kivette a mosószer adagolót, és ott egy lyukba belefújt egy csövön át, mert ott lehet szappan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!