Villanybojlerem biztonsági szelepének kifolyója teljesen száraz, ez problémát jelent?
Valamint, ha vizet melegít a bojler, sípoló hang hallatszik, amig meg nem nyitok egy csapot.
Ha elzárom, újra sípol.
Probléma!
A melegedő víznek ki kell nyomni a a biztonsági szelepen. Rángasd meg a gombját, berágódott a vízkőtől.
Minden bojlernek van valamennyi hangja, mert a fütőszáll mentén forr a víz. Mikor pedig megnyitot a csapot, akkor a bezúduló hideg víz egy kicsit megkeveri a bentlévőt, ezért csendesedig el egy rövid időre.
A biztonsági szelepnek meg nemfeltétlenül kell csepegnie ha melegít a bojler. Ha nem túl magas a hálózati nyomás, akkor simán maradhat száraz. De például nekem pont egy takarítás után kezdett el csepegni, míg előtte nem. Ezen lett leengedve a bojlerből a víz. Leszereltem, kipucoltam és most nem csöpög, de funkcionálisan így is működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!