Mért nem sziv a porszivó?
Figyelt kérdés
Kicseréltem a csapágyakat a porszivoban. Mindent gumit visszaraktam a helyére, és alig sziv.2020. dec. 4. 15:07
1/12 anonim válasza:
ez így elég kevés információ...
milyen színű a porszívó?
2/12 anonim válasza:
Lehet tele van filter porral? Azt is ki kell néha fújatni mondjuk kompresszorral, én legalábbis minden porszívózás után kiszoktam pucolni, mert többek között ez is okozhatta azt, hogy csapágyas lett a tiéd, vagy valami olyat szívtál még fel vele, ami nem tetszett neki.
3/12 A kérdező kommentje:
Vivax porszivo 1600 watt. Minden kivan pucolva benne. Tiszták a csövek. Tiszta a porzsák is.
2020. dec. 4. 15:27
4/12 anonim válasza:
Ha előtte szívott, akkor szinte biztos, hogy valami rosszul lett visszaszerelve.
5/12 anonim válasza:
még mindig nem tudom milyen színű... na mindegy :d
bitzos mindent visszaraktál rendesen?
múltkor fater barátnője kikukázta az egyik szűrőt a gépből aminek a vastag pereme tömítésként is szolgált, úgyhogy falsot tudott szívni.
nézd végig alaposan hogy minden jól raktál e össze
berhelés előtt jól szívott?
6/12 anonim válasza:
Fordítva rakhattad vissza a csapágyakat.
7/12 A kérdező kommentje:
Igen jolszivott. Nem tudom miért fontos a szine de piros.
2020. dec. 4. 15:49
8/12 anonim válasza:
Esetleg valahol szökik a levegő, ezért nem alakul ki a vákuum. Szét kell szedni újra és összerakni. Ha utána sem jó, akkor el kell gondolkodni egy szerelőn, aki ért hozzá.
9/12 anonim válasza:
én ezért szoktam telefonnal rommá fotózni ha valami olyant szedek szét amit még nem szereltem, hogy lássam mi hogyan volt rajta.
10/12 anonim válasza:
szedd szét újra és rakd össze logikusan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!