Mennyire lehet veszélyes a beépített sütő és főzőlap?
A felújítás során a régi gáztűzhelyet le szeretnénk cserélni, beépíthető gáz sütőre és főzőlapra.
Mivel ezen a téren nincs nagy választék, az Electrolux gáz sütőjére és ahhoz tartozó főzőlapjára esett a választás, de a vásárlás előtt kétségek támadtak a szülőknél, hogy nem veszélyes-e beépíteni, a tűzveszély miatt.
Sosem használnánk akkor amikor nem vagyunk otthon, így én nem tartanám veszélyesnek, de a szülőket meggyőzni nem annyira egyszerű.
Semmivel nem veszélyesebb, mint a különálló gáztűzhely.
Viszont én inkább elektromost választanék, ha már felújítás. Ezerszer praktikusabb, főleg a sütő része.
Vagyis mivel valamivel olcsóbb, lemondasz a lehetőségekről. Én ezt nem tenném. Tényleg annyival, sőt sokkal jobb az elektromos, hogy megéri.
Ez olyan, mintha azért járnál télen papucsban, mert az olcsóbb, mint a cipő. Ami tényleg igaz, csak épp cipőben nem fázik a lábad. Na ennyivel jobb az elektromos.
Szerintem meg nem sokkal drágább a villanysütő.
Amikor gáztűzhelyről kombinált tűzhelyre váltottunk, akkor vártuk a villanyszámla emelkedését, erre visszakaptunk 5000 forintot az ELMŰ-től.
Igaz, hűtőt is cseréltünk.
Most meg 2540 Ft a villanyszámlám, klímával.
Vannak olyan lakások, ahol az ember átalány-gazdijat fizet. Ott tényleg olcsóbb hosszútávon a gázsütő.
De tényleg sokkal jobb az elektromos.
Nincs nagy választék? :D
Sokkal nagyobb mint a gáztűzhelyekből. Egyeltalán nem veszélyesek, modern, esztétikus gépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!