Samsung mosógépről vélemény?
Figyelt kérdés
Mennyire gyűri a ruhákat? Érződik az öblítő illata mosás után?2020. okt. 26. 13:33
1/6 anonim válasza:
És pontosan melyik mosógépről is van szó? Egyébként az öblítő illata az öblítőtől függ nem pedig a mosógéptől.
2/6 A kérdező kommentje:
Általánosságban kérdezem, nem feltételeztem, hogy kiírok egy típusszámot és abból bárkinek is beugrik, hogy neki ilyen van....
Azzal is tisztában vagyok, hogy az öblítő illat az öblítőtől függ, a Samsung mosógépeknél fórumokon olvastam, hogy nem érezni az öblítő illatát, ezért kérdeztem rá.
2020. okt. 26. 14:13
3/6 anonim válasza:
Nekem Samsung van. Nem gyűri a ruhát, ha nem tömik tele. A különböző anyagú ruhákhoz vannak programok (műszálas, pamut, sportruházat, vízlepergető anyagúakhoz stb.) Az öblítő illata megmarad, Coccolinot használok. 6 éve van meg, eddig nem volt vele gond, pedig 6 főre mosok, ebből 4 kamasz, akik sportolnak is. Rendszeresen tisztítom a gépet,sőt van egy menűpontja, ami jelez is, ha kell.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2020. okt. 27. 05:08
5/6 anonim válasza:
Általánosságban kérdezheted, hogy mit tudunk elmondani nekeda a repülőgépekről.
Mert van egészen a permetező mezőgazdasági géptől kezdve több milliárd forintos vadászrepülő is.
És a kettőnek nem ugyan az a feladata. Valószínűleg fényévnyi különbség lesz a 60ezer forintos Samsung mosógép és a 300 ezer forintos között.
6/6 A kérdező kommentje:
Ha jól sejtem Neked nem Samsung mosógéped van?
2020. okt. 28. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!