Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kerámia főzőlapra rá égett a...

Kerámia főzőlapra rá égett a szivacs, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2020. okt. 26. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
23%
Kaparóval kapard le. Vagy ha nincs kaparód, akkor pengével.
2020. okt. 26. 10:54
 2/6 anonim ***** válasza:
23%
Tapétavágó kés
2020. okt. 26. 11:14
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
Kicsit melegítsd fel a fözölapot, akkor a kerámiatisztítóval le tudod tolni róla. Kést meg pengét ne használj, mert csak összekaristolod a fözölapot.
2020. okt. 26. 11:25
 4/6 anonim ***** válasza:

takarítsd le és közben szidd magad, hogy mennyi eszed volt

aztán menj boltba és vegyél másik szivacsot.

2020. okt. 26. 11:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszonom, elkuldtem a ferjem kaparoert reggel, mert remenykedtem, hogy az hatha csodat muvel, de csak keso delutan jon. Jaaahhjj remelem leszedi.

Nem szandekosan toroltem szivaccsal, hanem a ferjem főzött pont en meg mellette levo reszt epp takaritottam es a kezemben volt ugye a szivacs es ahogy kifutott a ferjem lekapta a laprol es en meg hirtelen odakaptam, hogy letorlom, gyorsabban cselekedett a kezem, mint az agyam....

2020. okt. 26. 12:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Sikeruuuult, lejott. Koszonom a segitsegeket. :-)
2020. okt. 26. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!