Mik a tapasztalatok a kézi gőzölő készülékről? Van ilyen valakinek? Philipset néztem, de nagyon drága, viszont ha tényleg szépen vasal függőlegesen akkor ilyent kérek karácsonyra.
2020. okt. 24. 11:17
1/7 anonim válasza:
Egy német fogyasztóvédelmi műsorban hasonlítottak össze vagy 6-8 hasonló készüléket.
Az eredmény: siralmas.
A reklámban ígért / mutatott eredményhez képest sehol nem volt a gőzölt ruha.
2/7 anonim válasza:
A lényeg annyi, hogy ha egy (már korábban kivasalt) ruhát, ami egyszer volt rajtad, és újra fel szeretnéd venni, még csak-csak kisimít.
De a vasalót nem helyettesíti.
3/7 anonim válasza:
Szerintem csak paraszt vakítás. Nem tudom elképzelni, hogy helyettesítené a vasalót.
4/7 anonim válasza:
Tavaly a párom kért ilyet.
Azóta a dobozában van.
Ha szeretnéd, oda is adhatjuk ingyen, ne költs rá.
" ha tényleg szépen vasal függőlegesen "
Nem vasal sehogy.
Idézd már be légy olyan kedves, hol olvastad hogy vasal?
5/7 A kérdező kommentje:
Természetesen nem a vasalást szeretném helyettesíteni vele, sejtem, hogy nem “vasal” szépen. Függönyöket ha kivasalná az nagy előny lenne, mert beteg vagyok.
2020. okt. 26. 16:33
6/7 anonim válasza:
Persze van olyan ami jó függönyhöz, csak az ipári kivitel. Javítok ilyen gépeket, ami ér valamit, azokat nem a tv-ben reklámozzák akcióssn.
7/7 A kérdező kommentje:
Oké, akkor felejtős.
2021. aug. 6. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!