Dyras vagy Zanussi porszívót vegyek?
Figyelt kérdés
Ez a két modell közül szeretném egyiket Zanussi 7293 vagy Dyras BSSV-2400.Kb ugyanaz mindkettő.de nem igazán találtam véleményt egyikről sem.
A dyrassal a legnagyobb bajom hogy fogalmam sincs milyen fajta hepa filter kell bele ,és hogy utólag hol lehet beszerezni. ha valakinek van valami tapasztalata kérem segítsen.nagyon köszi előre is.
2010. aug. 8. 16:50
1/3 BeerHunter válasza:
Egyértelműen Zanussi. Én eddig csak megszívtam a Dyrassal. Soha nem vennék semmi Dyrast.
2/3 anonim válasza:
zanussi. jászberénybe gyártják az Electroluxnál.
3/3 Márton Csaba válasza:
En a zanussit ajnlom ugyanis evel foglalkozom.Nekunk is az van de 4.5 eve hibatlanul megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!