Használtatok már gőzölős programot mosógépben? Mi a tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Tényleg a legvégén gőzöl?
Akkor melegen veszitek ki a ruhát?
Felfrissíti a textíliákat? Nem tudom ezt jobban megfogalmazni...
Mi a tapasztalatotok róla?
2020. okt. 8. 23:30
1/3 anonim válasza:
Első kérdésre a válasz:
Nem. Nekem nem kellett feleségem meg nem tudja bekapcsolni .
2/3 anonim válasza:
Még nincs tapasztalat.
Nem annyira égető dolog lecserélni a hagyományos gépet, ami már egy kitaposott ösvény, mindenki tudja mit várhat tőle.
A gőzösnél rögtön az árcédula megálljt parancsol, de ha mégsem számítana komoly akadálynak, az talán a komfortzónát befolyásoló tényező, hogy nulla gyakorlati ismeretekkel kevesen merik bevállalni.
Így aztán mi sem tudjuk, hogy a kereskedők méltán dícsérik-e a portékájukat.
3/3 anonim válasza:
Enyém is úgynevezett gőzmosógép és igen a végén gőzöl. Kb.az utolsó fél órában. Még csak tegnap érkezett, 2 mosáson van túl, ebből csak az egyik sikerült gőzölősre, ami a két nagypárnánk volt, tehát ennél a "ruhadarabnál" nem releváns, de majdnem olyan volt, mintha vasalva vettem volna ki.:) Ha érdekel további tapasztalat és tudok segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!