Pirolitikus tisztítási sütője valakinek? Tényleg olyan hatékonyan égeti hamuvá a szennyeződést benne, mint a leírásában állítják?
Nekem van ilyen funkció, soha nem használtam.
Ha használat után kitakarítod a sütés, és nem hagyod, hogy a következő sütés alkalmával ráégjen akkor nem nagyobb erőfeszítés a takarításra.
Oké, ez evidens, de pont azért akarok ilyet venni, mert mindent megcsinálok, de a sütő takarítás a mumusom. Én hajlandó lennék kiadni több pénzt csak ez a funkció miatt, viszont azt nem értem, ha te nem használod, akkor miért fizettėl érte többet? A hagyományosabb sütők jóval olcsóbbak.
Amúgy nem próbálnád ki a kedvemért csak egyszer és leírnád a tapasztalatod? Nagyon sokat segítenél vele
Leírom persze!
Nem kimondottan emiatt a funkció miatt vettük, akkor nem is tűnt fel, hogy ilyen is van rajta.
Egyszer próbáltam: férjem csülköt sütött. Tudjuk az milyen, ahogy leveszed a fóliát folyik, fröcsög stb. Ez pont karácsonykor volt, én a nagy rohanásban el is felejtettem kitakarítani, másnap szépen beindítottam a sütőt, amikor észrevettem, hogy tiszta dzsuva már késő volt. Ráindítottam ezt a tisztítást, olyan égett szag volt a házban, hogy kb egy hét altt ment ki. Gyakorlatilag ezen kívül semmi hatását nem éreztem, ugyanúgy vegyszerezni kellett és sikálni, hogy tiszta legyen. Megértem, hogy ez mumus, de tényleg ha sütés után kitörlöd egy ronggyal akkor sokkal könnyebb.
Szia!
Régi kérdés, de hátha valakinek segít.
Én egy electrolux pirolitikis sütőt vettem, tegnap kipróbáltam a pirolitikus tisztítás funkciót, mert a sütő jelezte, hogy szükséges.
Szuperjó, 60 perc hosszú, közben valóban büdös van a konyhában, de a tisztítás után elég volt egy rövid szellőztetés, es semki szag nem maradt. Régen hideg zsíroldót használtam sütő tisztításra, na azután valóban majd meg fulladtunk...
A program lejártával a sütő olyan lett, mint új korában, egy sima nedves szivaccsal kellett kitörölni a hamut, semmi súrolás, semmi vegyszer. Csak úgy ragyog, mint amikor a boltból elhoztuk :))
Én ajánlom nagyon:)
Én használat után, mikor kihűlt azonnal, de legkésőbb másnap kitakarítom sima, mosogatószeres szivaccsal. Kb. 5 perc. Ha megvárnám, míg minden ráég jöhetne a zsíroldó (elképzelni nem tudom, hogy egy olyan sütőbe süssek a családnak, amibe előtte azt az erős mérget fújkodtam), meg az órákig tartó vakargatás.
Én tudom, hogy rohanó világban élünk meg minden, de tényleg 5 perc használt után rendbe tenni valamit 🙂
Én most próbáltam ki az új sütőnk pirolitikus tisztító funkcióját és maximálisan elégedett vagyok vele. Az a szennyeződés, ami egyébként csak hideg zsíroldóval jött volna le, lazán hamuvá vált és ki lehetett törölni egy ronggyal. Az se mindig elegendő, ha valaki sütés után rögtön takarít, mert a szennyeződés nem a következő sütéskor ég rá, hanem már rágégett, mire vége a sütésenk. És olyan helyeken is szennyeződik, ahonnan igen nehéz lenne letakarítani másképp.
Előtte/utána képek (a fehér foltok/szöszök a hamu):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!