Mosógép vásárlással kapcsolatba tapasztalat, tanács?
Miele, AEG , Samsung.
Ez a sorrend.
Az első egy felsőkategóriás termék. AEG is jó.
A mostani Samsunggal sincs probléma.
Nekem LG volt 19 évig majd megint azt vettem. A Miele is jó de 50-60 évig kéne húznia a felára miatt.
De mivel a kérdés nem ez volt ...
Nem. Az LG gépem sajnos a korrozio miatt ment tönkre 19 év után, mert a gumi tömítés engedett (szimering), és nem kaptam hozzá alkatrészt.
Nem akarlak elkeseritrni de nem létezik gumi ami nem öregszik tehát 50-60 évet nem fog elmenni , csodák nincsenek.
A mostani LG-k már ránézésre gagyibbak, mint akár a 15 évvel ezelőttiek.
Plusz 2006-ban azt hiszem 100 ezer körül vettünk egy hagyományos motoros ékszíjas LG-t. Okos volt, időzítési lehetőség, hátralévő idő kiírása, áramszünet esetén progi megjegyzése, kiegyensúlyozatlanság érzékelése már amennyire, hibakódokkal kommunikálás stb.
Idén 130-ért vettem a gőzöset. 100-ért van, ami ugyanennyit tud, csak nem gőzös. Közvetlen meghajtás, 6 féle dobmozgás, szuperokos, NFC-s gépek. Van dobtisztítás és elvileg szól is, amikor időszerű.
Ugyanannyiba kerülnek (jó, ami nem gőzös), mint 14 éve, csak épp a forint gyengült sokat. Az a 100 ezer már nem ugyanaz a 100 ezer.
Szerintem nemes egyszerűséggel nem tartalmaz már (minőségi) anyagot.
Gondolom, a többi márka sem büszkélkedhet jobb tulajdonságokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!