Az normális, hogy a villany tűzhely oldala meleg/forró, amikor megy? Vagy csak az enyém gagyi?
Nem egy nagyon màrkàs, a gombjai is beragadnak néha, de ettől függetlenül, működik. Mosogatógépet tervezünk mellé tenni, bàr teszünk közéjük hő tükör fóliát is, de nem tudom, mennyire fog ez jót tenni a mosogatógépnek...:/
Előre is köszönöm!
ha forró akkor ne tegyél közé hőtükröt, mert az ráolvad....
amúgy mit vársz? bent van 200-240 fok a sütőben és ne melegedjen a külső rész?
nálunk is forró egy jó kis sütés után
Nekem itt azt ajánlották, hogy tűzgàtló lapot, vagy mit tegyek közéjük. Erre azt írja, hogy 500 fokig jó. Amikor a fözőlap megy, akkor nem melegszik az oldala, csak ha a sütő.
Igen, ez is régebbi tűzhely, màr majdnem 10 éves..
Különben, a vízszerelô azt mondta, semmi akadálya mellé tenni, bàr ő lehet nem gondol rà, hogy az enyémnek melegszik az oldala, amikor megy, mert valami olyasmit mondott, hogy elég a sütő szigetelése...
"hő tükör fóliát" ne keverd a tűzgátló lappal...
a fólia az fólia! olyan mint amit a kocsiba raknak a szélvédőre nyáron. az úgy rásül hogy öröm lesz nézni. Talán még kis is gyullad.
én azt javasolnám, hogy legyen egy kis légrés a két gép között! egy arasznyi, plusz a tűzgátló
ha közvetlen a tűzhely mellé rakod a mosogatógép máanyag alkatrészen meg fognak olvadni, el fognak deformálódni.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Sajnos,csak mellé tudnànk tenni a mosogatógépet...:( Vagy teljesen àt kell variàlni a konyhabútorokat,meg a vizet is odébb kell vinni. De nem akarom, hogy tönkremenjen a gép, úgyhogy kénytelenek leszünk..
azért beszéljetek egy szerelővel is!
attól hogy mi itt a gyakorin mondtunk valamit, még nem kell szétszedni a konyhát!! :D
A mosogató gépben mi menne tönkre a melegtől ?
Nem akarlak elkeseríteni így gyorsban, de a mosogató gép is melegszik oszt nem megy tönkre.
Ha túl melegnek érzed akkor tegyél közé kozetgyapotot a lepesallo filléres cucc jó tömör nem hullik, tuzgatlo, azt kész. De nem kötelezően fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!