LG mosógép program indulásakor csattan egyet (bang) és a progi vége szignál alatt kettőt. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Megpróbáltam angolul rákeresni.
Mi lehet ez?
Pont figyeltem az új mosógép szignálját, amiben volt egy durr durr a közepén. A következő programban szintén.
2020. aug. 22. 21:43
1/5 anonim válasza:
Mágnesszelepek tesztelésének és/vagy működésének hangja.
2/5 anonim válasza:
Ha inkább kattanás szerű, akkor a dob ajtó zárja, ahogy lezár, kinyit. Itt az én LG mosógépem hangja :
3/5 A kérdező kommentje:
Biztosan nem az ajtózár, annál hangosabb sokkal. Meg utána még nincs nyitva, egy kisebb kattanás után nyílik.
Az előző, szintén LG esetén néha csattanással indult a szivattyú: csattbrrbrrbrr, ezért erre is gondoltam, hogy megindítja egy pillanatra, de nem, mert máskor hallottam és csendben indul.
2020. aug. 23. 09:08
4/5 A kérdező kommentje:
Vagy a hang alapján mégis az ajtó?
Mert ott is a szignálhoz képest hangos. Az a vicc, hogy utána tényleg direkt próbáltam kinyitni.
2020. aug. 23. 09:10
5/5 A kérdező kommentje:
Mikor kellene amúgy fűtenie pl 30 fokos mosásnál?
2020. aug. 23. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!