Gumis mosógépalátétről mi a véleményetek? Lehet instabil miatta?
Vettem új mosógéphez, mert lejt a fürdőszoba és csúszós is. A régivel szinte állandó jellegű gond volt emiatt.
Viszont vízszintezés után se áll stabilan a gép. Ha valamelyik sarkát megmozgatom vagy nekidőlök, elmozdul.
Ez az alátét fura amúgy, tök puha, kézzel is benyomható, nem vagyok róla meggyőződve, hogy nem-e emiatt billeg a gép.
A réginél emlékszem, hogy nem mozdul el, ha nekidőltem, "nyúztam". Hamarabb emelkedett fel az egyik lába pár centit, mintsem érezte volna az ember, hogy ez instabil.
Pont azt írtam, hogy a vízmérték alapján vízszintbe állítottam, mégis billeg, lehet-e az alátét miatt.
Tudom, hogy 60 kiló, de az eloszlik 4 felé, és nehéz elképzelni, ahogy az a puha valami megtartja.
Vízszintbe helyezve is instabil.
Ha a tenyeremet a tetejére teszem, meg tudom picit mozgatni. Mosás közben is mozog, centrizés közben pedig rázkódik.
A gumialátét maga is puha, kézzel benyomható.
Szerintem ezért nem stabil a mosógép sem, de nektek mi a tapasztalatotok?
Esetleg használtok ilyesmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!