Kinek mi a véleménye az olaj nélküli fritőzról?
Olaj nélküli fritőz = sütőben sütés olaj nélkül csak kisebb helyen.
Alapvetően rossz tapasztalataim vannak, mert lényegében szárít és nem lesz lédús az elkészült étel. A húsok aszalódnak, a sültkrumpli totál száraz lesz.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy sok esetben ez nem egyenlő az olaj nélküli sütéssel, inkább azzal egyenértékű, hogy nagyon minimális olajat használsz (le spricceled, vagy lekened a felületét nem pedig 2-3 liternyi olajban sütsz).
q. jó! :D
nagyon szeretem!
tényleg olyan mintha sütőben sütnél, csak kisebb helyen. nekem - egyedülállóként elég, két személyre is bőven elég.
bármi amit sütöttem benne tök jó lett. persze nem szabad a gépekre hagyatkozni és kell egy kis konyhai rutin is!
"Olaj nélküli fritőz = sütőben sütés olaj nélkül csak kisebb helyen"
"tényleg olyan mintha sütőben sütnél, csak kisebb helyen"
Hát nekem van egy sütőm. Az akkora, amekkora, de ha beszereznék egy ilyen olaj nélküli fritőzt, akkor is ott lenne, úgyhogy az foglalja a legkisebb helyet, ha nem veszek ilyen gépet, hanem egyszerűen beteszem a sütőbe azt, amit olaj nélkül akarok megsütni és kész (arról nem is beszélve, hogy a gáztűzhely használatával az átalánydíjas gázt kell csak fizetnem, a fritőz viszont plusz áramot fogyasztana ugye).
az olaj nélkülibe is lehet olajat tenni! én is egy-két kanál olajban megforgatom a krumplit, mert anélkül tényleg olyan lesz mintha tüzifát ennél :D
ki kell tapasztalni mit hogyan kell benne fütni
én például a gyors kaja készítésre használom. ha nincs idő, energia főzni akkor egy marék krumpli, néhány darab dinoszaurusz, vagy más sütnivaló, kis savanyúság, meg szósz és van egy viszonylag normális kaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!