Whirlpool AWE 2320? Van valakinek ilyen mosógépe? Mik a tapasztalatok vele?
szia!
nekem van ez a mosógép eléggé jó jól centrifugáz szépen mos szépen illatosít de viszont ha elhanygolod leszarod nem hagyod nyitva nem pucolod a tartályát akkor bajok vannak ... 2 nap alatt büdös lessz mindíg ügyelj arra ,hogy tiszta
legyen és akkor nem lessz gond mindég megferlelő mennyiségű mosószert használj!!!
szia!
nem ugy értettem csak ne spórold ki!!! és akkor minden ok lessz!!
Hali!
Ha már itt tartunk. Nekem is lenne egy kérdésen. Miért van az, hogy miután végzett a mosással a gép, kiszedem a ruhákat, és abszolút nincs öblítő illatuk? Nem öntöm túl a tartályában, még a max. jelzésig sem. A helyén van a mosószer adagoló tartály, nincs elmozdulva. Minden mosás után kiöntöm a vizet a tartályból. Akkor mi lehet a gond vele? Eleinte csinálta azt, hogy hébe-hóba volt öblítő illata a ruháknak, de most az elmúlt időszakban már egyáltalán nem. köszönöm előre is a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!