Hogyan ? Lehet a sok páraelszívás miatt a szag ? Rendeltem egy klima tisztító sprayt. Elég , ha csak befújok vele a lamellák közzé ?
Figyelt kérdés
Van egy mobil klimánk . Páraelszívó módban használtam a műhelyemben mert beázott az épület. 3 hetes a készülék. Nagyjából 100l vizet össze is szedett a készülék. Most kicsit fura (dohos) szaga van mikor csak a ventilátoros üzemmódban van. A szűrőket ki takarítottam. A lamellákon nem látszik szennyeződés. Köszönöm előre is a válaszokat2020. aug. 4. 08:08
1/2 anonim válasza:
Simán elképzelhető. Ha szövetes szűrők vannak ami tisztítható akkor érdemes lenne jó alaposan kimosni valami antibakteriális cuccal, legjobb lenne erre való szer, és kitenni egy jó száraz napos helyre hogy jól megszáradjon. Na meg a komplett klíma kipucolása sem ártana, lehetséges hogy egy kis résben beragadt a cucc és lehet már be van penészedve. Ezek a klíma tisztító sprék csak arra jók hogy a rendszerbe átmenjen valami tisztítócucc ami semlegesíti a szagokat, de a kis résekben meg alapvetően normálisan nem tisztítja ki soha a klímát. Legjobb lenne szakemberrel szétkapatni amennyire lehet és kipucolni normálisan, mert ez az egy ami érhet valamit.
2/2 A kérdező kommentje:
Denaturált szesz van a spray-ben. Bedugtam a pici csövet és a lamellák közzé befújtam a 100 milit amit írt. Nem szövetes szűrő . Ez a klima az : [link]
2020. aug. 4. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!