Túlmelegít a mosógép?
Figyelt kérdés
Lehet olyan hibája egy mosógépnek, hogy magasabb a víz hőmérséklete a beállítottnál? 30 fokos programnál néhányszor már összementek új pamut ruhák, pedig 40 fokon moshatók a címke szerint. Még a 20 perces gyors program után is jött ki így póló a gépből.
Felültöltős AEG, közepes árkategória, kb. 3 éves.
2020. júl. 31. 09:21
1/4 Szervizmérnök úr válasza:
Lehetne elvileg, de nem gyakori, ha jól tudom. De nem jók az ilyen találgatós kérdések, a tettek embereként inkább megmérem és kész.
Ha felül nyitható, akkor úgy.
Ha elöltöltős, az üvegre lehetne tapasztani akváriumhoz való színváltó hőmérőt:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, a hőmérőt már én is bekészítettem:) Csak az érdekel, fizikailag lehetséges-e ilyen tünet, vagy hogy át tudja-e programozni magát a gépem...
2020. júl. 31. 09:46
3/4 anonim válasza:
Talán kicsit vízköves s több fűtést ad rá, szenzor nehezebben érzékeli...
4/4 anonim válasza:
"Ha felül nyitható, akkor úgy."
Hogy "úgy"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!