Mi baja a gŘpemnek? Mit csin ljak vele?
Figyelt kérdés
jivettem a ramot ttettem m sik gŘpbe..1hŘt mšlva mikor visszatettem Řs bekapcsoltam elkezdett pittyegni3 at majd meg llt...aztn megint.kŘp nincs csak ez a hang...mit csin ljak hogy jolegyen?2010. aug. 3. 11:31
2/3 Jovanny válasza:
Vedd ki a ramot/ramokat, tedd másik slotba, fújd ki előtte a slotból a port. Ha vigyáztál a ramra, nem fogdostad össze a csatlakozóit, nem tetted le a műszálas szőnyegre, nem feszigetted a másik gépbe vagy visszatevés közben, nem kellene, hogy baja legyen, bár elég érzékeny jószágok.
3/3 anonim válasza:
az előző nagyon tökletesen válaszolt, ez nálam is sokszor történt ez sokat segít. és ajánlom hogy takarítsd meg a csatlakozóját a ram-nak elég egy papírzsebkendőt vagy papír tölrőt többször de erősen végighúznod a csatlakozón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!