Egyes varrógépeknek miért lapos a homloka?
Figyelt kérdés
Feltűnt, hogy a régebbi, sőt akár a mai ipari varrógépek közül is vannak olyanok, amikből mintha balról levágtak volna 5 centit: teljesen sík a feje a végén. Ide lehet valami kiegészítőt szerelni? Vagy miért lapos a végük? Festve sincsenek ott, ebből gondolom, hogy oda való még valami alkatrész. Nagyon érdekel (bár nekem sima háztartási varrógépem van, az balról is gömbölyített).2020. júl. 15. 09:41
1/4 Szervizmérnök úr válasza:
Dekem úgy tűnik, amelyiknek sík felület az egyik vége, sík a másik is, szögletesebb design az egész:
Lehet, hogy csak formatervezés kérdése.
2/4 Szervizmérnök úr válasza:
Vagyis nekem (pedig nem vagyok náthás /gyenge poén).
3/4 A kérdező kommentje:
2020. júl. 15. 10:42
4/4 anonim válasza:
vannak rajta csavarok, úgyhogy biztos lehet rá kiegészítőt is szerelni.
Illetve itt dobálod át-oda-vissza a nagyobb ruhadarabokat. nem baj az ha nincs útban a gép teste :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!