Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szerintetek normális, hogy az...

Szerintetek normális, hogy az epilátor 2 év után nem szed ki semmi szőrt, hiába tisztítom, mit lehet vele?

Figyelt kérdés

Braun Silk Epil 9. Tehát nem volt olcsó és nagyon ritkán használtam, havonta vagy annál is ritkábban. Rendeltetésszerűen, lábszáramon nem is tudtam használni, mert begyulladt. Hiába tisztítom, nem használ.

2018-ban vettem, valahogy nem vagyok szerencsés vele, nert Emagon rendeltem, aszem Glamour napokon és megveszem, kinyitom, kupakot leveszem, erre vastag fekete szőrök esnek ki belőle. Gondolom, valaki viszsaküldte. De nem cserélték, kaptam egy utalványt, ami végül lejárt, bent veszett...

Aztán kb. fél év után már csak szigetelőszalaggal tudtam használni, mert a feje mimdog lecsúszott róla. Hagyján, ezért nem garanciáztam, meg apám előtt titkoltam, mert nem engedik, drága volt, meg mi ez már.

Most meg már egyáltalán nem szed ki semmit sem, hiába tisztítottam ki, a csipeszeknél is.

Ez előtt 2 Philips Satinelle epilátorom, az utolsóval pont ez volt a bajom 2 év után, hogy nem szedett ki már semmit, ezért vettem újat, meg más márkát akartam. A legelső egy év után döglött be, gyári elekronikai hibája volt, kicseréltettem, akkor kaptam meg a másikat.

De ez nagyon gáz, hogy 2 évente vehetsz újat, mert tönkremegy. Erre 1 év garancia volt, az nyilván lejárt. Ráadásul ez nem is volt olcsó, meg annyira keveset használtam, hónalj, kar havonta kb.

Bocs, ha nem érdekel valakit, hogyan szőrtelenítel, de ez is elektronika. Meg b...ssza meg, nem volt olcsó, el nem kophatott ennyi kicsit használattól.

Köszönöm.

2020. jún. 21. 19:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

nekem Epil 7 van...nagyon régen vettem anno akcióban több, mint 2 éve az is biztos...most a videó alapján szétszedtem..semmi szőr nem volt benne...

amikor te használtan megkaptad simán vissza kellett vna küldeni...

ha ilyen ritkán kell használni akkor inkább simán vegyél veet gyantacsíkot..12db 1500ft kb..40db pedig 4000ft...szóval ezzel el leszel egy ideig :D

2020. júl. 11. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!