Milyen olcsó elektromos húsdarálót marhahúshoz?
Szeretnék vásárolni egy olyan elektromos húsdarálót, ami megbírkózik a kötötebb húsfajtákkal is, pl. marhahús és nem horror az ára, ebben kérnék segítséget.
Kinéztem egyet, ami elég erős motorral bír:
Van valakinek esetleg tapasztalata ezzel a konkrét típussal kapcsolatosan?
Egyéb ajánlatok 20 ezer Ft-ig? Kérem, csak olyan írjon, aki meg is vásárolta az adott típust és használja/használta is.
Nekem volt egy Bomann márkájú húsdarálom, a pontos árára ugyan nem emlékszem, valahol 10-15e között volt. Egy szóval tudom jellemezni: katasztrófa. Lassú volt, inogott, a króm lepattogott róla, és fél év után égett szag jött a motorjából minden használatkor. Ezen a ponton ijedtem meg, és szántam rá magam egy rendes robotgépre, húsdaráló egységgel (Bosch MUM 4) ami kb olyan volt mint Trabantból Mercibe ülni.
Tudom, hogy ez nem az a válasz, amit hallani akarsz, de ezek a legolcsóbb termékek általában a legszarabbak is egyben. Ha mégis noname-et veszel, legalább a Bomannt kerüld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!