Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » 5 hónapja vettünk egy felültöl...

5 hónapja vettünk egy felültöltős Indesit automata mosógépet, már mikor elkezdtük használni nem mindég centrifugálta ki a ruhát ! Egy adagnál ki centrifugálta , a következőnél már nem ! Mi lehet az oka ?

Figyelt kérdés

#nem centrifugál a mosógép
2020. jún. 3. 21:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat !
2020. jún. 3. 22:31
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem még keveset is raktam bele , nem szeretem összegyűjteni a piszkos ruhát ! A másik gépünkbe ha csak egy , két darabot raktam akkor is kicentrifugázta !
2020. jún. 3. 22:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Szomorú vagyok mert nem úgy állunk anyagilag , hogy 5 havonta új mosógépet vegyünk ! Majd meglátjuk mit mond a szerelő ! Köszönöm szépen a segítséget !
2020. jún. 3. 22:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet már későn írok, de ne te hívj random egy szerelőt hanem hívd fel az Indesit ügyfélszolgálatot.
2020. jún. 28. 11:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként sikerült valamit?
2020. jún. 28. 11:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen először a boltot hívtuk fel ahol vettük a mosógépet, volt kint a szerelő megnézte, azt mondta , hogy az új INDESIT mosógépek már nem olyan jók mint a régiek. Be van építve egy érzékelő és ha csak egy két db ruhát teszünk a gépbe akkor nem centrifugáz ki ! Tehát a mosógép jó ! A réginél ha egy darab ruhát tettünk bele, akkor is ki centrifugázta de az újak már ilyenek sajnos ! Szoktam hozzá rakni még egy pár darab ruhát és így ki centrifugázza !
2020. júl. 8. 21:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Na akkor legalább a mosógép nem hibás. :D

Mármint igen, de ez természetes.

2020. júl. 11. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!