Nem megfelelő szellőzés miatt nem működik rendesen a hűtőm?
Figyelt kérdés
Van egy szekrénybe épített kombinált, alulfagyasztós hűtőm, ami beépíthető típus. Nem rég vettem a lakást, míg hűvösebb volt az idő, addig működött, ahogy kell. Most is működik, de azt vettem észre, hogy deresedik a belseje hátfala. Ezt ma vettem észre, most, hogy melegebb lett az idő. A szekrényen én nem látok különösebb szellőzési megoldást, alul mindösszesen egy 1.5 cm-es sávban van rés, felül normálisan kb 5 cm-es. Én arra gondolok, hogy nem megfelelő a szellőzése, mivel télen nem volt probléma, tehát ilyen gázhiányt kizárnék, bár a fagyó része most is jó. A hűtő részben is 3 fok van alul, ki is kapcsol a termosztát.2020. máj. 9. 17:16
1/5 anonim válasza:
Normális működés része, hogy deresedik (belül ráfagyott vízcseppek jelennek meg), amik a leállást követően leolvadnak, eltünnek, a cseppvíz alul-hátul kifolyik.
Sok hűtő így működik, de létezik más megoldás is.
Most már nyilván hosszabb a járásídő..
2/5 anonim válasza:
Teljesen jól működik, van joga deresedni :) ne aggódj :)
3/5 anonim válasza:
Most májusban sokkal magasabb a levegő páratartalma, mint korábban és minden ajtónyitásnál magasabb páratartalmú levegőre cserélődik a készülék belsejében levő (már kiszárított) levegő. Inkább ne nyitogasd annyit, vagy az ajtó rövidebb ideig legyen nyitva.
4/5 A kérdező kommentje:
Én csak attól tartok, hogy nyáron nem fogja tartani a 3-4 fokot. Nem tudom azt se mennyire elég alul az az 1-2 centis rés. Sztem minimum 10 centinek kellene lenni alul, felül.
2020. máj. 9. 18:41
5/5 anonim válasza:
Pedig jobb ha körbe tudja járni a friss levegő és akkor működik tökéletesen.
Próbáld meg csinálni hogy mozogni tudjon a levegő körülötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!