Fekete szemcsék a mosogatógépben mosogatás után mitől
lehet?
Figyelt kérdés
Rendszeresen tisztítom a szűrőket és szoktam tisztító mosást is csinálni.Sosem találom a forrását a szemcséknek csak az edényeken mosogatás után.
2020. ápr. 29. 19:07
1/8 anonim válasza:
Oblitot tegyél bele.
Valrs tablettát.
2020. ápr. 29. 19:11
2/8 anonim válasza:
Kávé/tea zacc esetleg? Hülyén hangzik, de fekete, hirtelen ez jutott eszembe.
Milyen mosogatószert használsz? Milyen programon?
2020. ápr. 29. 20:59
3/8 A kérdező kommentje:
Mindig használok öblítőt. Nem iszunk főzött kávét és teát is csak filteresen, amit használat után ki is dobok. Ez a szemcsés dolog csak a műanyag edényeken ragad meg. 60 illetve 50 fokos programokat használok. Szűrő tisztítás után betettem egy tisztító programot somat tisztítószerrel. A somatnak használom felváltva az All in One és a kétkamrás változatát.
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
2020. ápr. 30. 07:14
4/8 anonim válasza:
Akkor próbálj tablettát.
Nekem pennys sajátmárkás van itthon, de van somat gél is.
A tabletta messze veri a gélt.
Ugyanilyen szemcsék voltak az edényeken, főleg a poharakon.
Nézd meg meg a lapatokat az is szépen elkoszolodik ám.
Sokszor kevés a sima atmosas.
2020. ápr. 30. 07:34
5/8 anonim válasza:
Nekem meg pont a Somat folyékony vált be jobban.
2020. ápr. 30. 08:41
6/8 A kérdező kommentje:
Meg fogom nézni majd a lapátokat viszont egyelőre nem nagyon kellene áttérnem a tablettára mert nagyon sok folyékony van itthon mert olyan helyen dolgozom ahol dolgozói csomagban kapjuk ezt is. Elajándékozni nem tudom mert senkinek sem kell
2020. máj. 1. 09:42
7/8 anonim válasza:
Ne cseréld le a folyékonyt! Én akármilyen tablettát, kapszulát vettem egy sem vált be. Mindig volt lerakódás a gépben, nem maga a tabletta, hanem pl a Jar-nál rendszerint ujjnyi vastag fehér por réteg maradt a gép alján. A kemény kapszula meg tönkre teszi egy idő után a poharakat, nekem legalábbis. Nekem nagyon bevált a folyékony. Igaz, én a lábosokat, főzőedényeket mindig nagyjából elmosom mielőtt menne a gépbe.
2020. máj. 1. 11:14
8/8 A kérdező kommentje:
Kiderült a titok. Alkoholos filccel van megjelölve pár ételhordó és arról oldja le. Ha ezek az ételhordók nincsenek a mosásban akkor nincs Szemcse sem. köszönöm az eddigi válaszokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!