Miért van sokkal több keret nélküli főzőlap, mint kerettel rendelkező?
Szerintem a keret nélkülire nagyobb a kereslet. Ha nem így lenne, akkor nem lenne belőle nagyobb kínálat.
Elegánsabb, szebb. Ha már az ember beépíti, akkor ne legyen ott valami keret. Pont az a lényege, hogy beleolvadjon a pultba.
De nyilván van keretes is, mert van, akinek az jobb.
Köszönöm szépen az EGYETLEN értelmes választ.
A többieket egyszerűen nem értem. Ha nem tudsz válaszolni, vagy csak marhaságot vagy képes írni, akkor miért veszed a fáradságot egyáltalán, hogy bepötyögj néhány betűt?
6os tévedés.
A második linken az úgynevezett több zónás főzőlapok vannak. És azért van jelölve hogy tudd melyik zónában várható hőhatas/hová rakd az edényt. Működtethető csak egyik csak másik fél vagy mind a kettő. Vagy külső gyűrű belső gyűrü vagy mindkettő. Ilyen volt nekünk régen. Most sima egyzónás van, halványan ezen is jelölve van, de itt már csak esztétikai szerepe van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!