Mi lehet a baja a hűtőnknek?
Figyelt kérdés
Egy motoros,a fagyasztó jól működik,a sima hűtőben max-ra csavarva is csak 11-12 fok van.Nem mozgattuk,pár napja vettem észre hogy nem hűt rndesen.Esetleg még annyi hogy elég nagy teljesitményű falszáritó üzemel nálunk 4 hete,esetleg miatt lehet hogy túlterhet a hálózatunk?2010. júl. 27. 12:36
1/5 anonim válasza:
Ha a falszáritó miatt lenne, akkor a fagyasztó sem működne jól. Szerintem szerelőt kell hivni.
2/5 anonim válasza:
Jól záródik az ajtaja?
Nálunk is ilyen gond volt. Hossza szenvedés után rájöttünk, hogy ha alulra az ajtóra szélesebb flakonban tettünk valamit, akkor az nem engedte, hogy teljesen bezáródjon az ajtó (felül maradt 1-2 mm rés) és ettől volt a gond. figyelünk a bepakolásnál és azóta rendben van minden.
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy látom be van jól zárva.Nagyon nem akartam a szerelős verziót,de úgy tűnik nincs más hátra...
2010. júl. 27. 14:37
5/5 A kérdező kommentje:
Ebben is van igazság,28 fok van a spajzban,amikor lement 22 fokra,akkor 10 fok lett a hűtőben.
2010. júl. 29. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!