Szerintetek hogyan döntsek?
Sziasztok, az volna a kérdésem hogy még régebben elkezdtem spórolni egy gépre (asztali gép), de azóta már úgy vagyok vele hogy már a régi gépemet sem használom. Rengeteg ideje készítek ételeket és édességeket már, és megfordult a fejemben hogy nem-e lenne jobb ötlet inkább a sütésre pénzt költenem, mint hobbi (ezalatt azt értem hogy példa venni egy robotgépet). És hát nemtudom pontosan hogyan is döntsek, mivel félek ha esetleg ráköltök pénzt, a végén megbánom.
Kérlek, értelmes válaszokat írjatok!
Ha téged a szakács-cukrász szakma boldogabbá tesz (akár hobbi szinten is űzve), akkor valóban, jobb egy robotgépet venni, hogy a hobbidnak élj.
De azért a PC - laptop sem rossz, mivel kreatív ötleteket (recepteket), elkészítési módokat tudsz felfedezni, felhasználni a netről.
Tipp: keress mindkét változatra használt, olcsó, de még jó állapotú, működő gépet.
Vatera, Jófogás, vagy cukrász cuccoknak, a Galéria Savarián: [link]
Konkrétan is rákereshetsz a dolgokra, szoktak nagyon jó cuccok lenni, olcsón.
Azt hiszem a múltkor például a Vaterán láttam működő, és nem túl drága laptopokat.
Csak szerencse kérdése az egész. Szerintem.
Sok sikert az álmaid megvalósításához, és bárhogy is legyen, de ne add fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!