Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Ha jobban kinyitom a mosogép...

Ha jobban kinyitom a mosogép csapját, több vízzel mos majd a mosógép?

Figyelt kérdés

Eddig 30 szazalekosan volt megnyitva es nagyon kopnak a ruhak, farmerek kifakulnak, torulkozo kilyukad.

Minden mosogepemmel ez van.

Helyes programot,helyes mososzert hasznalok,alacsony fordulatszamu centrifuga, rovidebb program lehetoseg szerint,90 fokos mosas hanyagolasa, betoltesi mennyiseg program szerinti betartasa megvan.

A mosogepek markasak,dragabbak, ujak.

2020. márc. 21. 08:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ruhagyarak bune a ruhafakulas...

20 eves benetton szoknyam mind a mai napig ugy nezett ki,mitha uj lenne,mig be nem tettem uj mosogepbe februarban.vagy

1-2 eves pepe jeans sotetkek nadragom,farmer,koptatas nelkul,szinten,mintha uj lett volna, mig egyik nap mosogepbe be nem tettem. Sorolhatnam meg.

Utobbi ot evben kezzel mostam. Igy feltuno a kopas.

Egyik lehetseges okkent a tul keves vizzel valo mosogepes mosast gondoltuk. Ezert merul fel az,hogy kinyitom a csapot teljesen.

Mar nem tudunk mit kitalalni,hogy mi lehet a baj.

Ot evvel ezelotti gep is ette a ruhakat,ezert ot evig inkabb kezzel mostam,nem volt mosogep.

Csak kezzel meg nem gyozom,tiz szennyestarto van mar tele.

2020. márc. 21. 13:02
 12/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:
88%

Nem akartam részletezni, de értetlenkedők kedvéért leírok egy másik esetet, a #7 válaszommal kapcsolatban.

Egyszer bekötöttem próbára egy mosógépet a reverz ozmózis víztisztítóhoz is használatos, vékony műanyagcsövön keresztül.

Tehát ez azt eredményezte, hogy az áramlási keresztmetszet leszűkült.

Ezután azt vettem észre, hogy a mosógép töltése elindult, de nem tudott leállni. A túltöltés miatt végül bekapcsolt a szivattyú, azaz befelé is ment a víz, meg kifelé is, egyszerre.

Még egy dolog, sarokszelepnél is lehet tapasztalni, hogy amelyik nincs nyitva teljesen, abban jobban beáll a vízkő, ami idővel vezethet a keresztmetszet további szűküléséhez, míg egyszer eléri azt a fokot, amikor a mosógép mágnesszelepje már nem tud zárni, a csökkent nyomás miatt.

2020. márc. 21. 13:21
 13/14 A kérdező kommentje:

Oke,koszi.

Hogy fugg ez ossze a 11. hozzaszolasommal?

2020. márc. 21. 13:30
 14/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:

# 13

Nem szoktam privátozni, de trollelhárítás végett küldöm inkább a választ.

2020. márc. 21. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!