Mit csináljak hogy elmúljon ez a rettenetes bűz? Lux itelligence szenturo hepa szűrő akkor tönkre ment?
Van egy lux Intelligence porszívónk két héttel ezelőtt sajnos nagy mennyiségű vizet szívtam fel vele pár percen belül ereztem is a szörnyű szagot. Az egész porzsák elég a ott ki is dobtam és a hepa szén Szűrő is elázott. Ki szárítottam de 2 hét után is brutális szaga van.
Sok helyen olvastam csap alatt ki tudom ezt mosni de papírból van az nem probléma ? Vagy jobban járok ha veszek egy új szűrőt?
Ha bárkinek bármi tapasztalata lenne ezzel kapcsolatban kérem ne társa magában köszönöm a Válaszokat előre is .
Ha papírból van akkor a felszívott vízzel úgyis tönkretetted, mindenképpen kell venni másikat. Akkor már érdemes moshatót vanni!!
Azért büdös mert belekerült víz megrohasztotta.
A porszívókat amúgyis illik rendszeresen tiszítani, feltőtleníteni!
Ecetes, vagy nagyon-nagyon kevés domestosos vízzel töröld ki mindenhol, illetve a gégecsövet, csöveket, stb mindent törölgess át, aminek nem árt a víz azt mosd át és alaposan szárítsd meg!
Ha nedves marad belerohad a víz, bepenészesedik, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!