Mi lehet az oka annak, hogy a porszívó nem szív?
Figyelt kérdés
1 éves porszívóról van szó. Porzsák új van benne szűrők tiszták, csövet is áttakarítottam slaggal és nem akar normálisan szívni ennek ellenére sem. Szerintetek mi okozhat még kis szívó erőt?
2020. márc. 3. 20:42
1/15 anonim válasza:
Dugulás van, ha a motor működik.
2/15 anonim válasza:
Porzsák, szűrők és cső nélkül van ereje?
3/15 ThodEE GoD válasza:
Zsák és a motor közötti szűrő állapota?
4/15 A kérdező kommentje:
kedves utolsó ! az is tiszta
2020. márc. 3. 21:32
5/15 anonim válasza:
- rossz tömítés
- dugulás
- elgyengült motor
6/15 anonim válasza:
Sajnos van, hogy csak látszatra tiszta egy szűrő. Volt porzsák nélkülinél hasonló gondom, és ott az autók sportlégszürőjéhez hasonló szürő ugyan tisztának tünt, de a nagyon finom por beleette magát, és csak kimosás után szívott megint rendesen a porszívó. De hasonló a szitu a mostani Phillips takarítógépem szövet porzsákjával is amit időnként muszáj kimosni, nem elég csak kirázni.
8/15 anonim válasza:
Persze ez egy gagyi porszívó, ami csak nőknek készül.
Szép meg cuki.
9/15 anonim válasza:
Nekünk is az asszony rágta a fülem hogy ki van tisztítva a porszívó aztán mégse szív, kimenetem sűrített levegővel kifujtam rendesen.. Utána jó lett. Azt mondanom sem kell a látszat tiszta szűrőbol kijott 2 kg por... 2 urán keresztül pruszkoltem
10/15 Szervizmérnök úr válasza:
Az ezekben alkalmazott motor legfeljebb úgy tud gyengülni, hogy menetzárlatos lesz a forgórész, ezzel együtt körtüzes a kommutátor, ami rendellenes morgó hanggal, nagy áramfelvétellel és erős melegedéssel jár. Amelyiknek ilyen baja van, a drága alkatrész miatt totálkárosnak tekinthető.
Egyébként a motor vagy jó, vagy nem forog egyáltalán.
Van rajta triac fordulatszabályzó, esetleg az is lehet hibás.
Hacsak nem tekerted le véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!