Mi baja a sutonek?
Figyelt kérdés
Nem sul at sem a pizza, sem a piskota a sutoben. Elomelegitem, ha letakarom alufoliaval es tovabb sutom, vagy alacsonyabb hofokon tobb ideig akkor is a kozepe nyers marad :( mi lehet a baj? Uj fajta suto, a legkevereses es az alul felul suto funkcioval is ez a problema.2020. febr. 15. 23:59
2/3 Szervizmérnök úr válasza:
A végleges hőfokra melegített sütőbe kell betenni hirtelen a pizzát, utána értelemszerűen addig sütni, amíg jó színe lesz.
Itt a hőfok érdekes, mert azon múlik, hogy hamarabb megég, mint átsül, vagy túl lassan sül és azért nem lesz jó.
De őszintén szólva, ezt a bizonyos hőfokot gázsütőben még soha nem mértem, csak idővel ki lett tapasztalva, hogy hányas fokozatra kell állítani.
3/3 anonim válasza:
Csak tisztázásképpen, mert sokan előmelegítés alatt azt értik, hogy megvárják, ameddig valamennyire bemelegszik a sütő. Nem! Az előmelegítés azt jelenti, hogy megvárod, ameddig teljesen fel nem melegszik a sütő a sütési hőfokra (kialszik a led égő). Igazából még ekkor sem válik hőstabillá a sütő, de lényegtelen, ekkor már meg kell tudnia sütni bármit, amit beraksz. Az első sütések alkalmával ne a recept szerint nézd a sütési időt, hanem manuálisan nézz rá időnként, hogy mikor sül meg teljesen, utána már nagyjából tudni fogod az időket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!