Samsung vagy Lg mosógépet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2020. febr. 15. 11:01
1/8 anonim válasza:
Én egyiket sem, minden gyártó cégnek vannak jobb és gyengébb gépei. Samsung nagyon jó a maga kategóriájában például televízióban és monitorban. Mosógépben olcsóbb kategóriában biztos hogy elektrolux vagy zanussi márkában gondolkoznék.
2/8 A kérdező kommentje:
Electroluxom van jelenleg. Nem vagyok vele elégedett. Nincs program választék, úgy értem van selyem, meg gyapjú stb. de azokat az átlagember nem nagyon használja (nekünk legalábbis nincsenek ilyen anyagú ruháink). Nézegettem a Samsungot, Lg-t mindegyiken van egy órás napi program, 2-3 kímélő program, ezeket az Electrolux egyiket sem tudja. Sem inverter motor, sem vasaláskönnyítés.. ezer gondolkodnék más típusban.
2020. febr. 16. 11:58
3/8 anonim válasza:
Érdekes amiket írsz, nekem elektrolux gépem van, minden programjához van mosási időt megfelező program, elektrolux inverteres mosógép motorjára pedig 10 év gyártói garancia van. Ez természetesen nem jelenti azt hogy a samsung rosszabb lenne csak én ezeket ismerem tapasztalatból.
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem egy “régebbi” 6-7 éves Electroluxom van, felültöltős. Valóban tudom rövidíteni a pamutprogramot 1 órára, de úgy vettem észre, hogy nem annyira hatékony, pl. centrifugázásnál éppen csak felpörgeti és le is áll. Nem az Electroluxot akarom leszólni, ezek csak az én rigolyáim :)
2020. febr. 16. 12:16
5/8 anonim válasza:
Nagy különbség szerintem nincs köztük, mosógépben LG-t biztosan nem vennék. Talán samsungot igen de én is inkább elektroluxot.
Olyat viszont ne várjál hogy ahogyan írod rövid legyen a program de sokáig csináljon valamit(például centrifugát) mert az fizikailag nem igen lehetséges.
6/8 Barát Csaba válasza:
Így márka szerint nem lehet mosógépet ajánlani. Mindegyik nagy márka nagyon sok fajta gépet gyárt, ezért mindegyiknél vannak roszabbul és jobban sikerült gépek. Olyan fizikai tulajdonságokat néz, amik általában ritkábban romlanak el. Amelyik érdekel, annál a konkrét gépnél nézegetni kell az internetet, hogy írnak-e hibákat róla az emberek.
7/8 anonim válasza:
LG-t mindenképpen! 10 éve elégedett vagyok ezzel a márkával és sosem használnék mást. Épp most cseréltük le öreg gépünket, ami eddig bírta, egy LG Smart szériás mosógépet vettünk helyette. Elképesztően halk, nem hallani, hogy mos, a centrifuga is halkabb, mint egy átlag mosóprogram a régi gépekben. Emellett súly alapján számol árammal és vízzel, sokoldalúan beállítható, lehet rá letölteni további programokat, van Smart Diagnosis rajta gond esetén (nem mintha lenne vele), gyönyörűen mos, nem rázkódik, amit rajta hagysz, ott marad. Kár, hogy nem kapok jutalékot ezért a kommentért, de mindenhol csak ajánlani tudom, csoda ez a gép és az egész márka nagyon megbízható!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
LG-t vettem én is egy hete. Eddig teljesen elégedett vagyok vele. Valóban gyönyörűen mos, rengeteg program, és szinte minden program módosítható.
2020. febr. 20. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!