Milyen hangos a porszivód?
Figyelt kérdés
Hány dB?A 79dB hangosnak számit?
Köszi
2020. jan. 22. 15:45
1/4 anonim válasza:
annyira nem hangos a 79.
az enyém sokkal hangosabb, mert már csapágyas.
Vizes porszívó és párszor felszivattam vele vizet.
Lista vagyok szétkapni megcsapágyzni, úgyhogy fülvédőben porszívózok :DDDDDDDDDD
2/4 anonim válasza:
Tudtommal a 79dB még pont az egészségügyi határ. 80 felett kötelező a füldugó is a munkahelyen.
Én nemrég takarítottam ki az enyémet belül is (Philips Triathlon takarítógép). Csapágyakkal nem volt gond, de kevés finom por azért bejut a motorba, ráég a kommutátorra és olyankor elég furcsa hangja van. Az adatlapja szerint egy is 79dB hangos.
3/4 anonim válasza:
Nem tudom! A gyártók azzal szoktak trükközni, hogy a legkisebb fokozaton mérhető hangerőt tüntetik fel, magyarán semmit nem jelent a dobozra írt adat, hiszen porszívózni úgysem a legalacsonyabb fokozaton fogsz.
4/4 anonim válasza:
Mindegyik hangos. Az igazi trükk ott van, hogy nem mindegy hol használod! Szőnyeges szobában csendesebb, mert a szőnyeg eleve zajcsillapít. Parkettás helyen viszont hangosabb. Függöny-bútorok megint csillapít. Folyosón hangos a szűk falak miatt. konyha megint ordít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!