Nem mosogat (elég jól) a mosogatógép. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Másfél éves gépről van szó. Erős tablettát használunk (ami korábban jól bevált), kap sót, melegíti a vizet (tehát semmi rendellenességet nem észlelni).
Már intenzíven járatjuk, előtte alaposan beáztatunk mindent, mégis egyre rosszabb a mosogatás hatásfoka, egyre több edényt kell újra elmosni.
Mi lehet a probléma?
2020. jan. 15. 11:00
1/3 anonim válasza:
A szórókarok dugulhattak el, illetve a szűrű is lehet, hogy piszkos. Ne csak a szűrőt szedd ki hanem alulról mindentnami kijön.
Rendszeresen használok kb. havonta mosogatógép tisztítót, és akkor szoktam én is szétszedni.
Nekem csak az intenzív programon mosogat szépen, eco, auto mind katasztrófa.
2/3 anonim válasza:
Takarítsd ki a szűrőket. Járasd meg üresen, mosogatógép tisztítóval. Ezt egyébként sem árt kb. Minden 30 mosás után.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket. Kimostam a szűrőt, üresen járattam egyet a frissítő programban, és gyönyörűre sikerültek azóta a mosogatásai.
2020. jan. 26. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!