Van egy PHILIPS HD4646/00 DAILY COLLECTION típusú vízforralóm (2000-2400 W) ami néha, a Steck SEK 515K típusú elosztót max: 16A / 250V/ 3680W túláramra kikapcsolja. Más nem működik közben, és félig van töltve vízzel. Ötlet?
Magyarázatot arra, hogy miért jön be néha ez a hiba.
Egy 2400 W-os vizforralót egy 3860 W-os elosztó úgy gondoltam probléma nélkül tud működtetni. De aztán láttam, hogy mégsem és nem tudtam miért.
" egy 3860 W-os elosztó úgy gondoltam probléma nélkül tud működtetni."
Tehát rosszul gondoltad, ez már ki is derült.
Akkor mi a probléma?
A fűtőbetétek gyártási pontossága elég jó, ott nagy eltérést nem tudsz kimutatni elvileg, teljesítmény szempontjából (meleg állapotban).
Rövid tranziensek kimutatására pedig a fogyasztásmérő alkalmatlan, úgyhogy azzal nem sokkal lennél előrébb, szerintem.
# 15
Ha ennyire aktív vagy, akkor legyél szíves megmagyarázni, hogy szerinted a többnyire jól működő elosztó miért csinál néha ilyet, mert a megoldást már láttam, hogy ne használjam ezt a fajtát ehhez.
Előrébb lenne.
Az elosztóban egy hőfokfüggő bizbasz van, az pont leszarja a tranzienseidet. Viszont elég jól meg tudja állapítani a fogyasztásmérővel, hogy mikor-mennyi a tényleges fogyasztása a vízforralónak. Ki tudja próbálni közvetlenül konnektorba dugva, és a hosszabbítón át is. Be tudja dugni a hosszabbító elé és a hosszabbító után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!